Kádválasztás

Kádak kiegészítői

Le és túlfolyó rendszer

A kádak elengedhetetlen kelléke, enélkül a kád nem működőképes. A leggyakoribb az úgynevezett automata lefolyó/túlfolyó, melynél egy bovden segítségével működtetjük a leeresztőt. Mint minden fürdőszobai kiegészítő, ez is kapható különböző színekben.
A másik különlegesebb megoldás a click-clack lefolyóval ellátott rendszer, ahol a leeresztő megnyomásával engedhetjük le a kádból a vizet. A legtöbb készletnek tartozéka a bűzzáró szifon, ami meggátolja a csatorna kellemetlen szagának visszaszivárgását.
Létezik kádtöltővel kombinált túlfolyó, melynek segítségével különlegesen szép látványt érhetünk el.

Kádláb

A kád stabilitásáért felelős alkatrész, ami megkönnyíti a beépítést. A lábszerkezet legtöbbször két sínből áll, amire a kád méretétől függően 4-8 db tartólábat rögzítenek. Ezeknek a műanyag talpaknak a magasságát, a menetes szár segítségével mm pontosan lehet szabályozni.

Kádkapaszkodó

A kapaszkodó elegáns kiegészítője a kádaknak, mely a biztonságos mozgásban segít a fürdőkádból való be és kiszállásnál.
A kád végleges beépítése előtt kell rögzíteni a kád hátsó oldala felől. Léteznek olyan kádtestek, amelyekbe gyárilag be van építve a kádkapaszkodó. Változatos formákban és színekben kapható.

Fejpárna

A fejpárna az Ön kényelmét hivatott szolgálni. A legtöbb esetben tapadokorong segítségével rögzíthető a kád pereméhez., így könnyedén tisztítható alatta a kád.Kád katalógus

Kádválasztás

Friss cikkek