Gyártók

 • Alföldi

  Az Alföldi Porcelángyárat 1965-ben alapították, de ma már Villeroy & Boch Rt. tulajdonában van. Az Alföldi gyár termékei a legmagasabb minőségi tanúsítvánnyal és környezetvédelmi minősítéssel rendelkeznek, így szinte mindenre 10 év garanciát vállalnak. A kádak, zuhanytálcák között háromféle csoportot különböztetünk meg, az 5 év garanciás Eko sorozattól, a 10 év garanciás Standard és Premio családig.


 • Hopa

  A Hopa cég több mint tíz éve tevékenykedik közép és kelet Európa piacán. Cégünk eleinte zuhanysarkak gyártására specializálódott, de ma már inkább a komplex fürdőszoba berendezésre fekteti a hangsúlyt.


 • Kaldewei lemezkádak

  Kaldewei lemezkádak

  http://kaldewei.com/hu

  A Kaldewei az egyetlen gyártó, amely a teljes termékválasztékban 3,5 mm-es anyagvastagságot kínál. 30 év garancia!!


 • Kolpa San

  Kolpa San

  http://kolpasan.si

  A Kolpa san gyártási programjában egyaránt megtalálhatók a fürdőkádak és a zuhanykádak, a zuhanykabinok, de a különböző masszázselemek is – kültéri masszázsmedencék, masszázskádak és masszázskabinok.


 • Ravak

  A Ravak a keleti térség egyik legmeghatározóbb szaniter gyártója. A Ravak kádak között olyan egyedi és különleges formájú kádtestek találhatóak meg, mint a Ravak Love Story, Ravak Evolution, vagy akár a Ravak Avocado. Minden kádtestbe kérhető hidromasszázs rendszer.


 • Riho

  Napjainkban a Riho gyár Európa egyik legfelkapottabb fürdőszoba berendezés gyártója. A Hollandiában készült 4-6 mm-es Lucite akril kádakra 10 év garancia vonatkozik. A kádakhoz különböző kiegészítők is megvásárolhatóak, például fejpárna, kádkapaszkodó, vagy akár hidromasszázs rendszer. A Riho gyár összes termékét megvásárolhatja üzletünkben.


 • Roltechnik

  A Roltechnik 1991-ben alakult Csehországban. Jelenleg több mint 15 országban kaphatóak a Roltechnik termékei. Minden kádba opcióként rendelhető hat különböző hidromasszázs rendszer, pneumatikus, vagy akár elektronikus vezérléssel. A kádakra 5 év garanciát vállal a gyár.


 • Wellis

  A Wellis Magyarország Kft. napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő fürdőszobai termékeket gyártó vállalata. A Wellis lenyűgöző termékkínálatából a komplett fürdőszobánkat berendezhetjük, legyen az akár hidromasszázs kád, gőzkabin, infraszauna, zuhanypanel, vagy fürdőszobabútor. A Wellis masszázskádak esetében hét különböző felszereltségű rendszerből választhatunk, a legegyszerűbbtől, a 19 fúvókás LCD TV-vel ellátott Multimédia rendszerig.


Kád katalógus

Kádválasztás

Friss cikkek