Cikkek

Fürdőszobák Hollandiából

2010.06.23.

A RIHO név garancia a minőség és a forma exkluzív találkozására.

A RIHO Magyarország Kft. a holland anyacég a RIHO International b.v. tulajdonában van, így kizárólagos magyarországi képviseletet lát el. A RIHO név garancia a minőség és a forma exkluzív találkozására. Cégünk innovációs stratégiájának köszönhetően Hollandiában a RIHO többször kiérdemelte az év innovatív gyártója címet, mely mögött mindig kiváló minőség és lenyűgöző dizájn található. Termékeink nagyszerűen ötvözik a praktikum és az esztétika találkozását, precíz megoldások és különleges formák jellemzik modelljeinket.

A RIHO nyári akciója keretében öt akril kádat kínál kedvezményes feltételekkel vásárlói számára. A RIHO akril kád gyártása több évtizedes múltra tekint vissza. Akril kádjaink gazdag forma és méretválasztéka tette lehetővé, hogy napjainkra Európa vezető gyártói közé nőttük magunkat. A kádak alapanyaga 5-6 mm-es LUCITE (Belgium) akrillemez. Magas minőségű, teljes vastagságában színezett akril, melyre 10 év garanciát adunk. A kádak felülete pórusmentes, mely kizárja a baktériumok megtelepedését. A kádak poliészter üvegszállal és kádfenék merevítéssel vannak kialakítva, mely hosszú élettartamot és megfelelő szilárdságot biztosít a terméknek. Az akció keretében a LUSSO, LIMA, JULIA, LYRA, AUSTIN kádak minden méretben megrendelhetőek, melyhez a kádlábat, valamint a le-és túlfolyó szettet ingyen biztosítjuk.
A RIHO nyári akció kiterjed a TOP, PRO, LUX hidromasszázs rendszerekkel szerelt kádjainkra is melynek keretében a szórólapokon feltüntetett feltételekkel a kádat ingyen adjuk a rendszerekhez. A hidromasszázs kádakra 2 év garanciát vállalunk, mely további 2 évvel növelhető amennyiben a RIHO szakszerviz által kerül beépítésre.

Nyári akciónkban a Scandic, Scandic Wall, Scandic Lift Mistral kabinok vásárlása esetén az akril zuhanytálcát 50% -os kedvezménnyel biztosítjuk. Kabinjainkra 5 év garanciát vállalunk. A RIHO Scandic kabinok 8 mm-es biztonsági üveggel készülnek az üvegfelületek RIHOSHIELD felületkezeléssel vannak ellátva mely könnyen tisztíthatóvá teszi a kabint és gátolja a vízkő lerakódást. A Scandic sorozat összes típusa egyedi méretben is rendelhető.

Szlogenünk „FÜRDŐSZOBÁK HOLLANDIÁBÓL” nem véletlen, hiszen termékeinken keresztül szeretnénk egy igazi Holland életérzést eljuttatni Önökhöz.Kád katalógus

Kádválasztás

Friss cikkek